• KANAPKI BANKIETOWE NA PIECZYWIE BIAŁYM I CIEMNYM (z dodatkami: łosoś,
    kawior, szynki dojrzewające, kabanos, sery dojrzewające, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ (z dodatkami: łosoś,
    polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery
    pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ PO WŁOSKU, z
    suszonymi pomidorami, serami dojrzewającymi, serem gorgonzola, lazur, pasty serowe,
    dodatki warzywne)
  • KANAPKI SKŁADANE W KSZTAŁCIE TRÓJKĄTA -PRZYGOTOWYWANE Z PIECZYWA
    PSZENNEGO I ŻYTNIEGO BEZ SKÓRKI (polędwica, szynka z beczki, ser toska, sery żółte,
    pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SYCYLIJSKU z pieczonym kurczakiem, pomidorami suszonymi,
    dodatkami warzywnymi, np. oliwkami)
  • KANAPKI BANKIETOWE PO WŁOSKU – bułka ciabatta, mozzarella, pomidor koktajlowy i
    świeży liść bazylii
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SKANDYNAWSKU z jajkiem wędzonym, łososiem oraz
    majonezem)
  • KANAPKI NA PÓŁÓWCE KAJZERKI (ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA PÓŁÓWCE KAJZERKI z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska,
    szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki
    warzywne)
  • INTRYGUJĄCA PRZEKĄSKA Z BIAŁEJ RZODKWI Z FARSZEM GROSZKOWO-
    MIĘTOWYM
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkiem, ser,
    szynka, salami, dodatki warzywne)
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkami: łosoś,
    polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery
    pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • TARTY ZDOBIONE ŁOSOSIEM, KABANOSEM, JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM, SALAMI
  • TARTY FASZEROWANE SAŁATKAMI JARZYNOWYMI
  • TARTY Z KREMEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ (serkiem
    philadelphia z rzodkiewką i świeżymi ziołami, pasztetem z kandyzowaną żurawiną i
    rozmarynem, pastą paprykową z kiełbasa peperonni)
  • MINI BUŁECZKI (podawane na połówce świeżo wypiekanego pieczywa pszennego z serami
    żółtymi, serami pleśniowymi, z dodatkami warzywnymi, szynką, kabanosem, serkiem
    fphiladelphia)
  • MINI TOSTINI (tostowane pieczywo pszenne bez skórki i bogato zdobiona dodatkami: pasty
    serowe, salami, łosoś wędzony, kabanosy, dodatki warzywne, mozzarella, sery żółte)
  • MINI ZIELONE NALEŚNIKI SZPINAKOWE Z FARSZEM BROKUŁOWYM
  • PIRAMIDKI PUMPERNIKLOWE (przekładane serem żółtym, szynką oraz warzywami
    świeżymi i konserwowymi)
  • PIRAMIDKI Z KREWETKAMI (tostowana bułka, krewetki, dodatki warzywne)
  • PUMPERNILKE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I MUSEM CHRZANOWYM
  • ROŻEK FRANCUSKI (przygotowywany z ciasta francuskiego, świeżo wypiekany do wyboru z
    nadzieniem mięsnym, szpinakowym lub staropolskim- kapusta z grzybami)
  • TARTINKI NA PIECZYWIE MIESZANYM (z pastą z cieciorki , papryki pieczonej, pesto alla
    genova) -vega
  • VOULE-VONTS (przekąski bankietowe z ciasta francuskiego, bogato zdobiona dodatkami:
    pasty serowe, salami, łosoś wędzony, kabanosy, dodatki warzywne, mozzarella, sery żółte)
  • KULECZKI MEKSYKAŃSKIE MIĘSNE (z serem żółtym i sosem salsa)
  • KULECZKI MIĘSNO-IMBIROWE (zdobione świeżymi i konserwowymi warzywami)
  • KULECZKI DROBIOWE (z gorgonzolą i orzechem włoskim)
  • KRĄŻKI PO SYCYLIJSKU (krążki tortilli z pesto rosso z dodatkiem suszonych pomidorów i
    rucoli)
  • KRĄŻKI A/LA GENOVA (krążki tortilli z pesto a/la genova z dodatkiem mixu sałat) –
  • COCTAIL CUP (z kozim serem otoczony szynką serano w pesto)
  • COCTAIL CUP (ze śledziem dekorowanym dymką w sosie)
  • MINI TORTILLA Z ŁOSOSIEM
  • MINI TORTILLA Z PIECZONYM KURCZAKIEM
  • MINI TORTILLA ZE SZPINAKIEM I SEREM
  • MINI TORTILLA PO WIEJSKU (z twarożkiem ze szczypiorkiem i koperkiem)
  • MINI TORTILLA PO GRECKU Z SEREM FETA I PAPRYKĄ
  • MINI WRAPY ORKISZOWE I ŻYTNIE (z kurczakiem wędzonym, tofu i szpinakiem-mix)
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM SZPINAKOWO-SEROWYM
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM MIĘSNO-SEROWYM
  • ZŁOTE DUKATY W PAPILOTKACH (podawane z pastami smakowymi, szpinakiem, serem
    pleśniowym, dekorowane serem żółtym i warzywami)
  • KRAKERSY (zdobione z łososiem, z kawiorem, z szynką mazurską, polędwicą, pastą
    łososiową)
  • SZASZŁYKI WEGETARIAŃSKIE (z mini mozzarellą, zdobione pomidorami koktajlowy,
    bazylią, oregano)
  • BOCZEK ALLA BORYNA (zapiekany w panierce, nadziewany serem żółtym)
  • BOCZEK ZAWIJANY ZE ŚLIWKĄ
  • BOCZEK ZAPIEKANY Z DAKTYLEM
  • BOCZEK ZAWIJANY Z WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ I ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ
    KORECZKI Z ŁOSOSIEM, SEREM BLUE I MANDARYNKA
    KORECZKI Z ŁOSOSIEM ,SEREM BRIE I MANDARYNKĄ
    KORECZKI BANKIETOWE NA JEŻACH (w kompozycjach z serem żółtym, oliwkami, szynką
    bankietową, kabanosem, salami, winogronem, melonem)
    KORECZKI OWOCOWE PODAWANE NA JEŻACH (melon, ananas, kiwi,mandarynka,
    winogrono)
    MELON GALIA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, Z OLEJEM DYNIOWYM
    GRUSZKA MARYNOWANA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ
    OGÓRKI FASZEROWANE PASTAMI SEROWYMI
    PIECZARKA FASZEROWANA (kapelusz pieczarki nadziewany serem mimolette i farszem
    pieczarkowym, zapiekana)
    PIECZARKA FASZEROWANA FARSZEM MIĘSNYM I SEREM ZAPIEKANA 1
    PIECZARKA FASZEROWANA SERKIEM TOSKA LUB PASTĄ SZPINAKOWĄ)
    PRALINKI W PAPILOTKACH Z INDYKA LUB KURCZAKA SERWOWANE DO WYBORU Z:
    o Z SALAMI I SEREM
    o Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM BRIE
    o Z WARZYWAMI I SEREM
    o Z BOCZKIEM WĘDZONYM I SEREM
    SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I WINOGRONEM
    SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z WINOGRONEM I SEREM PLEŚNIOWYM W PANIERCE Z
    MIGDAŁÓW I ORZECHÓW WŁOSKICH
    TARTINKI Z PIECZONEGO ŁOSOSIA (serwowane w papilotkach z koperkowym serkiem
    philadelphia)
    TARTINKI Z PIECZONEGO DROBIU (serwowane w papilotkach z chrzanowym lub
    czosnkowym serkiem philadelphia z dodatkiem warzyw)
    WIOSENNA SZYNKA FASZEROWANA SZPARAGAMI I MUSEM CHRZANOWYM
    GARNIEROWANY DROBIOWY MUS NA POŁÓWCE BRZOSKWINI
    ZAPIEKANE PIECZARKI (faszerowane kaszą jaglaną z koperkiem i natką pietruszki)
    PASTA HUMMUS DO SMAROWANIA Z ORKISZOWĄ PITĄ

GALARETKA DROBIOWA
GALARETKA WIEPRZOWA
GALARETKA Z INDYKA
INDYK W GALARECIE
INDYK W MALADZE
INDYK Z MORELĄ
KARP W GALARECIE
KURCZAK W GALARECIE
PANGA W GALARECIE
PSTRĄG W GALARECIE
RYBA PO GRECKU-PANGA, SOLA
SANDACZ W GALARECIE
SCHAB W GALARECIE
SCHAB W MALADZE
SZCZUPAK W GALARECIE
SZPARAGI W SZYNCE I GALARECIE
ŁOSOŚ W GALARECIE
ŚLEDŹ PO WIEJSKU -100G
ŚLEDŹ PO WŁOSKU Z PESTO -100G
ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU -100G
ŚLEDŹ PO KASZUBSKU -100G
ŚLEDŹ PO ROSYJSKU (podawany w z musem śmietanowo -chrzanowym) -100G
ŚLEDŹ W SOSIE PO TATARSKU -100G
JAJKA W SOSIE TATARSKIM (ogórek konserwowy, majonez)
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ (łososiową, tuńczykową, jajeczną)
JAJKA FASZEROWANE PO MEDIOLAŃSKA(duszone pieczarki, cebula, majonez,
przyprawy)
JAJKA FASZEROWANE SAŁATKAMI: (włoską, żydowską, jarzynową)
JAJKA FASZEROWANE (wędzonym łososiem, kawiorem)
JAJKA Z SZYNKA PARMEŃSKĄ(tymianek, majonez, musztarda, przyprawy)
JAJKO W SZYNCE I GALARECIE
JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE