• KANAPKI BANKIETOWE NA PIECZYWIE BIAŁYM I CIEMNYM (z dodatkami: łosoś, kawior, szynki dojrzewające, kabanos, sery dojrzewające, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ (z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka  parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ PO WŁOSKU, z suszonymi pomidorami, serami dojrzewającymi, serem gorgonzola, lazur, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI SKŁADANE W KSZTAŁCIE TRÓJKĄTA -PRZYGOTOWYWANE Z PIECZYWA PSZENNEGO I ŻYTNIEGO BEZ SKÓRKI (polędwica, szynka z beczki, ser toska, sery żółte, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SYCYLIJSKU z pieczonym kurczakiem, pomidorami suszonymi, dodatkami warzywnymi, oliwkami)
  • KANAPKI BANKIETOWE PO WŁOSKU – bułka ciabatta, mozzarella, pomidor koktajlowy i świeży liść bazylii
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SKANDYNAWSKU z jajkiem wędzonym, łososiem oraz majonezem)
  • KANAPKI NA ŁÓWCE KAJZERKI (ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŁÓWCE KAJZERKI z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • PRZEKĄSKA Z BIAŁEJ RZODKWI Z FARSZEM GROSZKOWO-MIĘTOWYM-SEZONOWO
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkiem, ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • TARTY ZDOBIONE ŁOSOSIEM, KABANOSEM, JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM, SALAMI
  • TARTY FASZEROWANE SAŁATKAMI JARZYNOWYMI
  • TARTY Z KREMEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ (serkiem philadelphia z rzodkiewką i świeżymi ziołami, pasztetem z kandyzowaną żurawiną i rozmarynem, pastą paprykową z kiełbasa peperonni)
  • MINI BUŁECZKI (podawane na połówce świeżo wypiekanego pieczywa pszennego z serami żółtymi, serami pleśniowymi, z dodatkami warzywnymi, szynką, kabanosem, serkiem fphiladelphia)
  • MINI ZIELONE NALEŚNIKI SZPINAKOWE Z FARSZEM BROKUŁOWYM
  • PIRAMIDKI PUMPERNIKLOWE (przekładane serem żółtym, szynką oraz warzywami świeżymi i konserwowymi)
  • PIRAMIDKI Z KREWETKAMI (tostowana bułka, krewetki, dodatki warzywne)
  • PUMPERNILKE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I MUSEM CHRZANOWYM
  • ROŻEK FRANCUSKI (przygotowywany z ciasta francuskiego, świeżo wypiekany do wyboru z nadzieniem mięsnym, szpinakowym lub staropolskim-kapusta z grzybami)
  • TARTINKI NA PIECZYWIE MIESZANYM (z pastą z cieciorki , papryki pieczonej, pesto alla genova)
  • VOULE-VONTS (przekąski bankietowe z ciasta francuskiego, bogato zdobiona dodatkami: pasty serowe, salami, łosoś wędzony, kabanosy, dodatki warzywne, mozzarella, sery żółte)
  • KULECZKI MEKSYKAŃSKIE MIĘSNE (z serem żółtym i sosem salsa)
  • KULECZKI MIĘSNO-IMBIROWE (zdobione świeżymi i konserwowymi warzywami)
  • KULECZKI DROBIOWE (z gorgonzolą i orzechem włoskim)
  • KRĄŻKI PO SYCYLIJSKU (krążki tortilli z pesto rosso z dodatkiem suszonych pomidorów i rucoli)
  • KRĄŻKI A/LA GENOVA (krążki tortilli z pesto a/la genova z dodatkiem mixu sałat)
  • COCTAIL CUP (z kozim serem otoczony szynką serano w pesto)
  • COCTAIL CUP (ze śledziem dekorowanym dymką w sosie)
  • MINI TORTILLA Z ŁOSOSIEM
  • MINI TORTILLA Z PIECZONYM KURCZAKIEM-
  • MINI TORTILLA ZE SZPINAKIEM I SEREM
  • MINI TORTILLA PO WIEJSKU (z twarożkiem ze szczypiorkiem i koperkiem)
  • MINI TORTILLA PO GRECKU Z SEREM FETA I PAPRYKĄ
  • MINI WRAPY ORKISZOWE I ŻYTNIE (z kurczakiem wędzonym, tofu i szpinakiem-mix)
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM SZPINAKOWO-SEROWYM
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM MIĘSNO-SEROWYM
  • ZŁOTE DUKATY W PAPILOTKACH (podawane z pastami smakowymi, szpinakiem, serem pleśniowym, dekorowane serem żółtym i warzywami)
  • KRAKERSY (zdobione z łososiem, z kawiorem, z szynką mazurską, polędwicą, pastą łososiową)
  • SZASZŁYKI WEGETARIAŃSKIE (z mini mozzarellą, zdobione pomidorami koktajlowy, bazylią, oregano)
  • BOCZEK ALLA BORYNA (zapiekany w panierce, nadziewany serem żółtym)
  • BOCZEK ZAWIJANY ZE ŚLIWKĄ
  • BOCZEK ZAPIEKANY Z DAKTYLEM
  • BOCZEK ZAWIJANY Z WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ I ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ
  • KORECZKI Z ŁOSOSIEM, SEREM BLUE I MANDARYNKA
  • KORECZKI Z ŁOSOSIEM ,SEREM BRIE I MANDARYNKĄ
  • KORECZKI BANKIETOWE NA JEŻACH (w kompozycjach z serem żółtym, oliwkami, szynką bankietową, kabanosem, salami, winogronem, melonem)
  • KORECZKI OWOCOWE PODAWANE NA JEŻACH (melon, ananas, kiwi,mandarynka, winogrono)
  • MELON GALIA Z SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ,Z OLEJEM DYNIOWYM
  • GRUSZKA MARYNOWANA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ
  • OGÓRKI FASZEROWANE PASTAMI SEROWYMI
  • PIECZARKA FASZEROWANA (kapelusz pieczarki nadziewany serem mimolette i farszem pieczarkowym, zapiekana)
  • PIECZARKA FASZEROWANA FARSZEM MIĘSNYM I SEREM ZAPIEKANA
  • PIECZARKA FASZEROWANA SERKIEM TOSKA LUB PASTĄ SZPINAKOWĄ)
  • PRALINKI W PAPILOTKACH Z INDYKA LUB KURCZAKA SERWOWANE DO WYBORU:
    • Z SALAMI I SEREM
    • Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM BRIE
    • Z WARZYWAMI I SEREM
    • Z BOCZKIEM WĘDZONYM I SEREM
  • SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I WINOGRONEM
  • SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z WINOGRONEM I SEREM PLEŚNIOWYM W PANIERCE Z MIGDAŁÓW I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • TARTINKI Z PIECZONEGO ŁOSOSIA (serwowane w papilotkach z koperkowym serkiem philadelphia)
  • TARTINKI Z PIECZONEGO DROBIU (serwowane w papilotkach z chrzanowym lub czosnkowym serkiem philadelphia z dodatkiem warzyw)
  • WIOSENNA SZYNKA FASZEROWANA SZPARAGAMI I MUSEM CHRZANOWYM
  • GARNIEROWANY DROBIOWY MUS NA POŁÓWCE BRZOSKWINI
  • ZAPIEKANE PIECZARKI (faszerowane kaszą jaglaną z koperkiem i natką pietruszki)
  • PASTA HUMMUS DO SMAROWANIA Z ORKISZOWĄ PITĄ
  • Lasagne vega (warzywa blanszowane, zapiekane z mozarellą, sos śmietanowy)
  • Lassagne po polsku ( mięso mielone, szpinak, cebula, ser żółty)
  • Lassagne po węgiersku (gulasz węgierski z mięsem wieprzowym, brokuły, zapieczony ser)
  • Rizzotto z kurczakiem i warzywami
  • Tagiatelle z kawałkami łososia zapiekane z zielonym groszkiem pod pierzynką sosu śmietanowego
  • Spaghetti carbonara (makaron z boczkiem w sosie śmietanowym, parmezan)
  • Spaghetti po bolońsku (mięso mielone, tradycyjny włoski sos, parmezan)
  • Hiszpańska zapiekanka z chorizo katalońskim, brokułami, serem mozzarella, świeżymi ziołami
  • Zapiekanka po „chłopsku” (ziemniaki, cukinia, boczek, sos śmietanowy, żółty ser)
  • Zapiekanka ze szpinakiem, makaronem penne i serem mozzarella
  • Lasagne po bolońsku z mięsem mielonym i sosem bolońskim
  • Lasagne pod beszamelem (mięso mielone, sos beszamel, zioła)
  • Zapiekanka z kurczaka z mixem warzyw i żółtym serem
  • Krem cieciorkowo-marchwiowy z nutką pomarańczy (bezglutenowy)
  • Krem po polsku z pieczonych warzyw podawany z grzankami
  • Krem z batatów z mleczkiem kokosowym i kurczakiem lub krewetkami
  • Krem z batatów z mleczkiem kokosowym oraz tofu wędzonym (wega)
  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • Krem z brokuł z grzankami
  • Krem z dyni (sezonowo)
  • Krem z hiszpańskich pomidorów z grzankami
  • Krem z kurek z migdałami i natką pietruszki
  • Krem z kurek z pietruszką (wega)
  • Krem z łososia norweskiego z grzankami
  • Krem z pieczonego buraka i papryki z wędzonym kozim serem
  • Krem z pieczonej cukini
  • Krem z pieczonej czerwonej papryki z bryndzą
  • Krem z soczewicy
  • Krem z zielonego groszku z grzankami
  • Krem ze szparagów (sezonowo)
  • Krem ze szpinaku z płatkami migdałów i natką pietruszki
  • Beuf strogonof
  • Bogracz bałkański
  • Flaczki po polsku
  • Flaczki po rzymsku z serem kozim i szynką dojrzewającą
  • Flaczki z boczniaków (wega)
  • Grzybowa leśniczego
  • Hiszpańska zupa gulaszowa z chorizo katalońskim i wołowiną
  • Łagodna zupa z kurczaka i warzyw gotowanych (gulaszowa)
  • Rosół tradycyjny z makaronem
  • Rosól wołowy z kołdunami
  • Zupa „arizona”(gęsta i aromatyczna zupa z mięsem mielonym)
  • Zupa curry z marchewką i soczewicą wersja vegan lub mięsna
  • Zupa dyniowa z kawałkami dyni (sezonowo)
  • Zupa gulaszowa „węgierska” pikantna
  • Zupa gulaszowa orientalna (z soczewicą i mięsem bądź wega)
  • Zupa marchewkowo-avocado (wega)
  • Zupa meksykańska na ostro z wołowiną
  • Zupa minestrone (włoska warzywna)
  • Zupa rybna azjatycka
  • Zupa serowa z grzankami
  • Zupa szpinakowa z kawałkami łososia
  • Żurek staropolski z wędzonką i jajkiem
  • Barszcz ukraiński na śmietanie
  • Grochówka
  • Jarzynowa
  • Kapuśniak
  • Krupnik
  • Ogórkowa
  • Pieczarkowa
  • Pomidorowa z ryżem, makaronem lub kluseczkami
  • Z fasoli szparagowej
  • Bitki wieprzowe w sosie ciemnym
  • Karczek duszony z cebulką
  • Karkówka w sosie pieczeniowym
  • Klasyczny kotlet schabowy w panierce
  • Kotlet schabowy w panierce z duszonymi pieczarkami
  • Pieczeń gajowego w sosie grzybowym
  • Pieczeń rzymska z jajkiem (w sosie, śmietanowym, koperkowym lub chrzanowym)
  • Plaster szynki staropolskiej w sosie pieczeniowym
  • Polędwica wieprzowa (w sosie śmietanowym z kurkami)
  • Polędwiczki wieprzowe (otoczone bekonem z sosem carbonara)
  • Pulpeciki wieprzowo-wołowe (w sosie pomidorowym, pieczarkowym, borowikowym)
  • Roladki schabowe w sosie po cygańsku Salsą ogorkowo-jabłkową
  • Schab duszony w sosie z rozmarynem
  • Schab pieczony w curry i miodzie podawany z
  • Schab po bałkańsku
  • Schab po hiszpańsku (kotlet schabowy soute zapieczony z boczkiem z dodatkiem brzoskwinipod mozzarelą)
  • Schab po kapitańsku (kotlet faszerowany farszem mięsnym i pieczarkowym)
  • Schab po węgiersku (roladka ze schabu faszerowana salami i ostrą papryką w sosie węgierskim)
  • Schab po włosku zapiekany z pomidorami i serem mozzarella
  • Schabowy po góralsku (kotlet soute z kapustą zasmażaną)
  • Stek z cebulą siekany
  • Bitki wołowe w sosie ciemnym
  • Stek wołowy siekany z cebulką
  • Zrazy wołowe w sosie ciemnym (po śląsku)
  • Drobiowe roladki przygotowane
  • Gyros drobiowy
  • Kotlet de volaille (ser, szynka)
  • Kotlet drobiowy po „pożarsku”
  • Kotlet po hawajsku (pierś z kurczaka z ananasem i serem)
  • Kotlet wiosna wrocławia (kotlet z piersi kurczaka, pieczarka w śmietanie, zielona fasolka szparagowa, plasterek sera żółtego na górę)
  • Panierowany kotlet drobiowy
  • Pieczeń drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką w sosie śmietanowym
  • Pierś faszerowana wiosenna (pieczarki, papryka, ser, pietruszka)
  • Pierś z indyka/kurczaka z serem pleśniowym w sosie napoli
  • Plastry udźca z indyka w sosie chrzanowym
  • Po węgiersku (z salami i serem w sosie cygańskim lub panierce)
  • Po włosku (z suszonymi pomidorami i serem brie w sosie pomidorowym lub panierce)
  • Polędwiczka drobiowa po toskańsku (faszerowana suszonymi pomidorami i mozzarelą, otoczona boczkiem)
  • Polędwiczki drobiowe po francusku (pierś z kurczaka, ser brie, gruszka z syropu)
  • Polędwiczki drobiowe w sosie śmietanowo-serowym lub serowo-brokułowym
  • Pulpeciki z indyka (w sosie pomidorowym, pieczarkowym, lub serowym)
  • Ragut z indyka (gulasz z indyka w sosie śmietanowym z papryką)
  • Roladki drobiowe z serem gorgonzola, polane sosem śmietanowym
  • Roladki z indyka ze szpinakiem
  • Smażona pierś z kaczki w sosie pomarańczowym lub śliwkowym
  • Sznycle z indyka w sosie borowikowym z serem ementaler
  • Udko z kurczaka (trybowane, faszerowane mięsem z łopatki, papryką, oprószone pieczarkami)
  • Udko wiejskie (z boczkiem i serem w sosie carbonarra lub w panierce)
  • Gulasz z dzika z rozmarynem
  • Medaliony z sarny w sosie własnym
  • Ragout z dzika z warzywami
  • Roladki z jelenia w sosie pieczeniowym
  • Dorsz duszony z mixem warzyw
  • Filet z dorsza chrupiącej panierce panco
  • Filet z mintaja w chrupiącej panierce panco
  • Filet z miruny zapiekany pod szpinakiem,mozarrellą w sosie śmietanowym
  • Filet z pstrąga z masełkiem czosnkowo-ziołowym
  • Filet z ryby soli zapiekany pod szpinakiem
  • Łosoś duszony z warzywami
  • Łosoś w sosie cytrynowym
  • Bigos po wrocławsku (czerwona kapusta, mięso wołowe,wytrawne wino)
  • Bigos staropolski
  • Cukinia faszerowana mięsem i papryką
  • Gołąbki z mięsem
  • Krokiety staropolskie (z kapustą i grzybami)
  • Krokiety z mięsem
  • Pierogi po zbójnicku
  • Pierogi z indykiem
  • Pierogi z kaczką
  • Pierogi z mięsem
  • Placek po węgiersku (przekładany gulaszem mięsno-paprykowym)
  • Peczetto z pieczarkami i szpinakiem,suszonymi pomidorami oprószone serem dziurgas lub tofu wędzonym
  • Super gęste chili z trzema rodzajami fasoli wersja vegan
  • Leczo balatońskie wegetariańskie (papryka kolorowa mix, cukinia, pieczarki, cebula)
  • Gołabki z kasza jeczmienną i grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
  • Krokiety z pieczarkami i serem 150g
  • Gołąbki wega z pieczarkami
  • Naleśniki z jabłkami lub serem i rodzynkami
  • Naleśniki po meksykańsku zapiekane pod serem
  • Naleśniki ze szpinakiem
  • Naleśniki z brokułami i serem lazur
  • Krokiety z brokułami i serem pleśniowym
  • Placki ziemniaczane ze śmietaną
  • Smażony ser brie w panierce, podawany z żurawiną
  • Pierogi ruskie z okrasą
  • Papryka wega faszerowana ryżem i warzywami
  • Cukinia faszerowana ryżem i warzywami
  • Bigos z borowikami i wędzonym tofu
  • Pierogi z owocami sezonowymi
  • Pierogi ruskie okraszone cebulką
  • Pieczony w panierce ser camembert, podawany z żurawiną
  • Pierogi z ricottą i szpinakiem
  • Pęczotto z buraka z kozim serem
  • Fesenjan z ciecierzycy(orientalny gulasz wegański)
  • Ćwiartki ziemniaczane pieczone z ziołami prowansalskimi
  • Gnochci(włoskie kluseczki)
  • Kasza pęczetto z burakiem pieczonym
  • Kasza bulgur orientalna
  • Kasza gryczana po turecku
  • Kasza jęczmienna z warzywami
  • Kasza pęczak z suszonymi pomidorami
  • Kluski śląskie
  • Kopytka
  • Kopytka ze szpinakiem
  • Makaron penne
  • Makaron spaghetti
  • Mini ziemniaczki opiekane z rozmarynem
  • Ryż curry
  • Ryż kolorowy z warzywami
  • Ryż na dziko
  • Ryż tradycyjny
  • Talarki ziemniaczane
  • Ziemniaki po chłopsku z okrasą
  • Ziemniaki z koperkiem
  • „Leśna”- kapusta z grzybami
  • Buraczki na ciepło
  • Fasolka szparagowa z bułką
  • Fasolka szparagowa zielona w sosie śmietanowym z pieczarkami
  • Kapusta zasmażana po góralsku z kminkiem
  • Marchewka z groszkiem na gęsto
  • Pieczarki duszone z cebulką
  • Szpinak duszony ze śmietaną
  • Warzywa gotowane mix(marchewka, mini brokuły, mini kalafior)
  • Kapusta
  • Kapusta biała
  • Kapusta biała typu coleslaw
  • Kapusta kiszona bez cebuli
  • Marchewka z ananasem
  • Marchewka z jabłkiem
  • Mix warzyw meksykańskich z sosem salsa
  • Mix warzyw serwowanych na zimno z sosem czosnkowym
  • Mizeria z ogórków
  • Ogórki kiszone w sosie musztardowym
  • Surówka „waldorff”seler z rodzynkami
  • Surówka „wiejska” (ogórek kiszony, marchewka, cebula, oliwa z oliwek)
  • Surówka a’la grecka
  • Surówka po pekińsku (kapusta pekińska, kukurydza, ogórek świeży, papryka, koperek, sos ogrodowy)
  • Surówka z buraczków
  • Surówka z pomidorów
  • Surówka z pory
  • Surówka z sałaty lodowej

 

PORCJE 130G   PODANE W FORMIE  TYMBALIKÓW

  • GALARETKA DROBIOWA
  • GALARETKA WIEPRZOWA
  • GALARETKA Z INDYKA
  • INDYK W GALARECIE
  • INDYK W MALADZE
  • KARP W GALARECIE
  • KURCZAK W GALARECIE
  • PSTRĄG W GALARECIE
  • RYBA PO GRECKU-SOLA
  • SANDACZ W GALARECIE
  • SCHAB W GALARECIE
  • SCHAB W MALADZE
  • SZCZUPAK W GALARECIE
  • SZPARAGI W SZYNCE I GALARECIE
  • ŁOSOŚ W GALARECIE
  • ŚLEDŹ PO WIEJSKU
  • ŚLEDŹ PO WŁOSKU Z PESTO
  • ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU
  • ŚLEDŹ PO KASZUBSKU
  • ŚLEDŹ PO ROSYJSKU (podawany w z musem śmietanowo -chrzanowym)
  • ŚLEDŹ W SOSIE PO TATARSKU
  • JAJKA W SOSIE TATARSKIM (ogórek konserwowy, majonez) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE PASTĄ (łososiową, tuńczykową, jajeczną) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE PO MEDIOLAŃSKA(duszone pieczarki, cebula, majonez, przyprawy) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE SAŁATKAMI: (włoską, żydowską, jarzynową) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE (wędzonym łososiem, dekorowane kawiorem) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA Z SZYNKA PARMEŃSKĄ(tymianek, majonez, musztarda, przyprawy) PORCJA
  • JAJKA FASZEROWANE ŚLEDZIEM WIEJSKIM LUB ANCHOIS
  • JAJKO W SZYNCE I GALARECIE PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ PORCJA-2 POŁÓWKI

Sałatki serwowane w formie finger foodów

  • SAŁATKA HAWAJSKA (kurczak wędzony, ananas, kukurydza, majonez)
  • SAŁATKA JARZYNOWA- TRADYCYJNA
  • SAŁATKA ŻYDOWSKA (jajko, ziemniaki, majonez, cebula, przyprawy)
  • SAŁATKA WŁOSKA (ser, szynka, szczypior, majonez)
  • SAŁATKA BROKUŁOWA (brokuł gotowany, pomidor jajko, majonez, przyprawy)
  • SAŁATKA FRANCUSKA (z sałaty lodowej, sera pleśniowego, orzechów i kiszonego ogórka)
  • SAŁATKA GRECKA (sałata lodowa, oliwki, ser feta, pomidor, ogórek, papryka, sos grecki)
  • SAŁATKA Z GYROSEM (grillowany kurczak, dodatki warzywne, sos jogurtowo-czosnkowy)
  • SAŁATKA „MISZ MASZ” (seler konserwowy, szynka, makaron gwiazdki, papryka, majonez light, przyprawy)
  • SAŁATKA CAPRESSE (ser mozzarella, pomidory, świeża bazylia, oliwa z oliwek)
  • SAŁATKA SZOPSKA (z kozim serem, papryką, ogórkiem, pomidorem, krążkami czerwonej cebuli i sosem vinegret)
  • SAŁATKA Z AVOCADO I MOZZARELLĄ
  • SAŁATKA „MEXICO”(fasolka szparagowa, kukurydza, fasola czerwona, marchewka, papryka, kurczak pieczony, szynka, sos czosnkowy)
  • SAŁATKA TĘCZOWA(kostki sera żółtego, kukurydza, groszek, papryka, majonez)
  • SAŁATKA NICEJSKA(mix sałat tuńczyk, jajko, pomidor, ogórek, sos vinegret)
  • SAŁATKA WIEJSKA BIESIADA (mix sałat z boczkiem, jajkiem, młoda cebulka, pomidor, rzodkiewka, sos 1000 wysp)
  • SAŁATKA CEZAR (sałata rzymska, ogórek, pomidor, grzanki, tarty parmezan, pierś z kurczaka, sos śmietanowy)
  • SAŁATKA” BALSAMICO”(mix sałat, prażony słonecznik i dynia, kurczak w zalewie balsamicznej, pomidor, ogórek świeży)
  • SAŁATKA ALA GENOVA (makaron kolorowy penne, sos pesto, kurczak pieczony, kiełki słonecznika)
  • SAŁATKA „GRUSZKA WE FRANCJI”(mix sałat, orzech włoski, gruszka, ser brie, suszone pomidory, oliwa z oliwek)
  • SAŁATKA” ZIELONA KOZA” (mix różnych sałat, czerwona papryka, ser kozi dojrzewający, gruszka pokrojona w kostkę, sos balsamiczny, prażony sezam)
  • SAŁATKA Z PIECZONĄ KACZKĄ ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKA ,NA MIXSIE SAŁAT
  • SAŁATKA „FARFALLE VEGA (makaron kokardki, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos włoski, parmezan, zioła)
  • SAŁATKA „FARFALLE „(makaron kokardki, kurczak, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos)
  • SAŁATKA Z RZODKIEWKĄ ,OGÓRKIEM ZIELONYM I SZCZYPIORKIEM Z DODATKIEM MAKARONU. KOKARDKI,SZYNKI ,MAJONEZU
  • SAŁATKA „SELEROWE SZALEŃSTWO” (seler konserwowy, szynka, kukurydza, jajka, majonez)
  • SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM (tuńczyk, kukurydza, fasola czerwona, ser żółty, majonez)
  • SAŁATKA POLSKA (jajko, pieczarki konserwowe, czerwona cebula, fasola czerwona, groszek, kukurydza, ser żółty, majonez)
  • SAŁATKA „KRABOWA” (ogórek, rzodkiewka, koperek, surimi, makaron ryżowy, jogurt, przyprawy)
  • SAŁATKA Z KUSKUSEM I ŚWIEŻYM MIXEM SAŁAT Z WARZYWAMI
  • SAŁATKA OWOCOWA Z LEKKIM DRESSINGIEM JOGURTOWYM
  • SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW Z DODATKIEM POMARAŃCZY I ORZECHÓW WŁOSKICH Z DRESINGIEM NA BAZIE TAHINI
  • PATERA SERÓW (pleśniowe, brie, wędzone, dojrzewające, garnierowane winogronem, orzechami i warzywami)
  • PATERA RYB WĘDZONYCH (węgorz, łosoś, pstrąg, pikling, śledź, karmazyn )
  • PATERY MIĘS PIECZONYCH; (karczek pieczony w ziołach, schab ze śliwką lub morelą, szynka pieczona, rolada z boczku /rolada z indyka ze szpinakiem i serem)
  • PATERY WĘDLIN STAROPOLSKICH I PASZTETÓW (kiełbasa wiejska, kaszanka, pasztety z kaczki, drobiu, dziczyzny, kabanosy, szynka z kotła)
  • PATERY ROLADEK DROBIOWYCH (zawijanych ze szpinakiem, z suszonymi pomidorami, z serem i salami- garnierowane)
  • PATERY PIECZENI DO wyboru (z żurawiną, z suszonymi pomidorami, z papryką na ostro, orzechową, szpinakową)
  • PATERY ROLADEK FASZEROWANYCH DO WYBORU (pieczarkami, papryką, salami i peperoni przygotowanych z polędwicy wieprzowej)
  • PATERY ŁOSOSIA WĘDZONEGO NA ZIMNO (z pieprzem cytrynowym, z czosnkiem niedzwiedzim i łososiem dzikim)
  • CARPACCIO WOŁOWE Z PARMEZANEM I KAPARAMI
  • HUMMUS
  • Z ZIELONEGO GROSZKU
  • Z PIECZONEJ CUKINII
  • Z PIECZONEJ PAPRYKI
  • SALSA POMIDOROWA
  • SALSA Z AVOCADO I KOLENDRY
  • PESTO ALLA GENOVESE-Z PIECZONEJ MARCHWI
  • PANNACOTTA Z MALINAMI
  • KREM BRULEE
  • JAKBŁOWA RABSODIA Z SERKIEM MASCARPONE
  • DESER KREMOWO-BISZKOPTOWY
  • SERNIK NA ZIMNO Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
  • BEZOWY DESER KRÓWKOWO-KARMELOWY
  • MUS WANILIOWY
  • MUS CZEKOLADOWY
  • MUS BANANOWY
  • MUS MALINOWY
  • GALARETKA Z OWOCAMI
  • PUDDING CZEKOLADOWY
  • MINI ZAPIEKANE CZEKOLADOWE RISOTTO Z PŁATKAMI JAGLANYMI I WIÓRKAMI KOKOSOWYMI
  • MINI PTYSIE
  • MINI EKLERKI
  • MINI PĄCZKI
  • MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MARMOLADĄ
  • MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MAKIEM
  • MINI ROGALIKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM
  • MINI DROŻDZÓWKI
  • KOKOSANKI
  • MINI BABECZKI Z OWOCAMI
  • MINI SERNICZKI Z TOFU (WEGAŃSKO-BEZGLUTENOWE)
  • SERNIK
  • JABŁECZNIK
  • OWOCOWE Z GALARETKĄ
  • TOFFI
  • RAFAELLO
  • ORZECHOWIEC
  • TIRAMISU
  • MAKOWIEC
  • FIRMOWE
  • DROŻDZOWE
  • PIERNIK
  • MAZUREK
Share This