• KANAPKI BANKIETOWE NA PIECZYWIE BIAŁYM I CIEMNYM (z dodatkami: łosoś, kawior, szynki dojrzewające, kabanos, sery dojrzewające, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ (z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka  parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ PO WŁOSKU, z suszonymi pomidorami, serami dojrzewającymi, serem gorgonzola, lazur, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI SKŁADANE W KSZTAŁCIE TRÓJKĄTA -PRZYGOTOWYWANE Z PIECZYWA PSZENNEGO I ŻYTNIEGO BEZ SKÓRKI (polędwica, szynka z beczki, ser toska, sery żółte, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SYCYLIJSKU z pieczonym kurczakiem, pomidorami suszonymi, dodatkami warzywnymi, oliwkami)
  • KANAPKI BANKIETOWE PO WŁOSKU – bułka ciabatta, mozzarella, pomidor koktajlowy i świeży liść bazylii
  • KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SKANDYNAWSKU z jajkiem wędzonym, łososiem oraz majonezem)
  • KANAPKI NA ŁÓWCE KAJZERKI (ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
  • KANAPKI NA ŁÓWCE KAJZERKI z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • PRZEKĄSKA Z BIAŁEJ RZODKWI Z FARSZEM GROSZKOWO-MIĘTOWYM-SEZONOWO
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkiem, ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
  • MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
  • TARTY ZDOBIONE ŁOSOSIEM, KABANOSEM, JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM, SALAMI
  • TARTY FASZEROWANE SAŁATKAMI JARZYNOWYMI
  • TARTY Z KREMEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ (serkiem philadelphia z rzodkiewką i świeżymi ziołami, pasztetem z kandyzowaną żurawiną i rozmarynem, pastą paprykową z kiełbasa peperonni)
  • MINI BUŁECZKI (podawane na połówce świeżo wypiekanego pieczywa pszennego z serami żółtymi, serami pleśniowymi, z dodatkami warzywnymi, szynką, kabanosem, serkiem fphiladelphia)
  • MINI ZIELONE NALEŚNIKI SZPINAKOWE Z FARSZEM BROKUŁOWYM
  • PIRAMIDKI PUMPERNIKLOWE (przekładane serem żółtym, szynką oraz warzywami świeżymi i konserwowymi)
  • PIRAMIDKI Z KREWETKAMI (tostowana bułka, krewetki, dodatki warzywne)
  • PUMPERNILKE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I MUSEM CHRZANOWYM
  • ROŻEK FRANCUSKI (przygotowywany z ciasta francuskiego, świeżo wypiekany do wyboru z nadzieniem mięsnym, szpinakowym lub staropolskim-kapusta z grzybami)
  • TARTINKI NA PIECZYWIE MIESZANYM (z pastą z cieciorki , papryki pieczonej, pesto alla genova)
  • VOULE-VONTS (przekąski bankietowe z ciasta francuskiego, bogato zdobiona dodatkami: pasty serowe, salami, łosoś wędzony, kabanosy, dodatki warzywne, mozzarella, sery żółte)
  • KULECZKI MEKSYKAŃSKIE MIĘSNE (z serem żółtym i sosem salsa)
  • KULECZKI MIĘSNO-IMBIROWE (zdobione świeżymi i konserwowymi warzywami)
  • KULECZKI DROBIOWE (z gorgonzolą i orzechem włoskim)
  • KRĄŻKI PO SYCYLIJSKU (krążki tortilli z pesto rosso z dodatkiem suszonych pomidorów i rucoli)
  • KRĄŻKI A/LA GENOVA (krążki tortilli z pesto a/la genova z dodatkiem mixu sałat)
  • COCTAIL CUP (z kozim serem otoczony szynką serano w pesto)
  • COCTAIL CUP (ze śledziem dekorowanym dymką w sosie)
  • MINI TORTILLA Z ŁOSOSIEM
  • MINI TORTILLA Z PIECZONYM KURCZAKIEM-
  • MINI TORTILLA ZE SZPINAKIEM I SEREM
  • MINI TORTILLA PO WIEJSKU (z twarożkiem ze szczypiorkiem i koperkiem)
  • MINI TORTILLA PO GRECKU Z SEREM FETA I PAPRYKĄ
  • MINI WRAPY ORKISZOWE I ŻYTNIE (z kurczakiem wędzonym, tofu i szpinakiem-mix)
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM SZPINAKOWO-SEROWYM
  • MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM MIĘSNO-SEROWYM
  • ZŁOTE DUKATY W PAPILOTKACH (podawane z pastami smakowymi, szpinakiem, serem pleśniowym, dekorowane serem żółtym i warzywami)
  • KRAKERSY (zdobione z łososiem, z kawiorem, z szynką mazurską, polędwicą, pastą łososiową)
  • SZASZŁYKI WEGETARIAŃSKIE (z mini mozzarellą, zdobione pomidorami koktajlowy, bazylią, oregano)
  • BOCZEK ALLA BORYNA (zapiekany w panierce, nadziewany serem żółtym)
  • BOCZEK ZAWIJANY ZE ŚLIWKĄ
  • BOCZEK ZAPIEKANY Z DAKTYLEM
  • BOCZEK ZAWIJANY Z WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ I ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ
  • KORECZKI Z ŁOSOSIEM, SEREM BLUE I MANDARYNKA
  • KORECZKI Z ŁOSOSIEM ,SEREM BRIE I MANDARYNKĄ
  • KORECZKI BANKIETOWE NA JEŻACH (w kompozycjach z serem żółtym, oliwkami, szynką bankietową, kabanosem, salami, winogronem, melonem)
  • KORECZKI OWOCOWE PODAWANE NA JEŻACH (melon, ananas, kiwi,mandarynka, winogrono)
  • MELON GALIA Z SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ,Z OLEJEM DYNIOWYM
  • GRUSZKA MARYNOWANA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ
  • OGÓRKI FASZEROWANE PASTAMI SEROWYMI
  • PIECZARKA FASZEROWANA (kapelusz pieczarki nadziewany serem mimolette i farszem pieczarkowym, zapiekana)
  • PIECZARKA FASZEROWANA FARSZEM MIĘSNYM I SEREM ZAPIEKANA
  • PIECZARKA FASZEROWANA SERKIEM TOSKA LUB PASTĄ SZPINAKOWĄ)
  • PRALINKI W PAPILOTKACH Z INDYKA LUB KURCZAKA SERWOWANE DO WYBORU:
    • Z SALAMI I SEREM
    • Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM BRIE
    • Z WARZYWAMI I SEREM
    • Z BOCZKIEM WĘDZONYM I SEREM
  • SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I WINOGRONEM
  • SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z WINOGRONEM I SEREM PLEŚNIOWYM W PANIERCE Z MIGDAŁÓW I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • TARTINKI Z PIECZONEGO ŁOSOSIA (serwowane w papilotkach z koperkowym serkiem philadelphia)
  • TARTINKI Z PIECZONEGO DROBIU (serwowane w papilotkach z chrzanowym lub czosnkowym serkiem philadelphia z dodatkiem warzyw)
  • WIOSENNA SZYNKA FASZEROWANA SZPARAGAMI I MUSEM CHRZANOWYM
  • GARNIEROWANY DROBIOWY MUS NA POŁÓWCE BRZOSKWINI
  • ZAPIEKANE PIECZARKI (faszerowane kaszą jaglaną z koperkiem i natką pietruszki)
  • PASTA HUMMUS DO SMAROWANIA Z ORKISZOWĄ PITĄ

PORCJE 130G   PODANE W FORMIE  TYMBALIKÓW

  • GALARETKA DROBIOWA
  • GALARETKA WIEPRZOWA
  • GALARETKA Z INDYKA
  • INDYK W GALARECIE
  • INDYK W MALADZE
  • KARP W GALARECIE
  • KURCZAK W GALARECIE
  • PSTRĄG W GALARECIE
  • RYBA PO GRECKU-SOLA
  • SANDACZ W GALARECIE
  • SCHAB W GALARECIE
  • SCHAB W MALADZE
  • SZCZUPAK W GALARECIE
  • SZPARAGI W SZYNCE I GALARECIE
  • ŁOSOŚ W GALARECIE
  • ŚLEDŹ PO WIEJSKU
  • ŚLEDŹ PO WŁOSKU Z PESTO
  • ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU
  • ŚLEDŹ PO KASZUBSKU
  • ŚLEDŹ PO ROSYJSKU (podawany w z musem śmietanowo -chrzanowym)
  • ŚLEDŹ W SOSIE PO TATARSKU
  • JAJKA W SOSIE TATARSKIM (ogórek konserwowy, majonez) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE PASTĄ (łososiową, tuńczykową, jajeczną) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE PO MEDIOLAŃSKA(duszone pieczarki, cebula, majonez, przyprawy) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE SAŁATKAMI: (włoską, żydowską, jarzynową) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA FASZEROWANE (wędzonym łososiem, dekorowane kawiorem) PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKA Z SZYNKA PARMEŃSKĄ(tymianek, majonez, musztarda, przyprawy) PORCJA
  • JAJKA FASZEROWANE ŚLEDZIEM WIEJSKIM LUB ANCHOIS
  • JAJKO W SZYNCE I GALARECIE PORCJA-2 POŁÓWKI
  • JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ PORCJA-2 POŁÓWKI

Sałatki serwowane w formie finger foodów

  • SAŁATKA HAWAJSKA (kurczak wędzony, ananas, kukurydza, majonez)
  • SAŁATKA JARZYNOWA- TRADYCYJNA
  • SAŁATKA ŻYDOWSKA (jajko, ziemniaki, majonez, cebula, przyprawy)
  • SAŁATKA WŁOSKA (ser, szynka, szczypior, majonez)
  • SAŁATKA BROKUŁOWA (brokuł gotowany, pomidor jajko, majonez, przyprawy)
  • SAŁATKA FRANCUSKA (z sałaty lodowej, sera pleśniowego, orzechów i kiszonego ogórka)
  • SAŁATKA GRECKA (sałata lodowa, oliwki, ser feta, pomidor, ogórek, papryka, sos grecki)
  • SAŁATKA Z GYROSEM (grillowany kurczak, dodatki warzywne, sos jogurtowo-czosnkowy)
  • SAŁATKA „MISZ MASZ” (seler konserwowy, szynka, makaron gwiazdki, papryka, majonez light, przyprawy)
  • SAŁATKA CAPRESSE (ser mozzarella, pomidory, świeża bazylia, oliwa z oliwek)
  • SAŁATKA SZOPSKA (z kozim serem, papryką, ogórkiem, pomidorem, krążkami czerwonej cebuli i sosem vinegret)
  • SAŁATKA Z AVOCADO I MOZZARELLĄ
  • SAŁATKA „MEXICO”(fasolka szparagowa, kukurydza, fasola czerwona, marchewka, papryka, kurczak pieczony, szynka, sos czosnkowy)
  • SAŁATKA TĘCZOWA(kostki sera żółtego, kukurydza, groszek, papryka, majonez)
  • SAŁATKA NICEJSKA(mix sałat tuńczyk, jajko, pomidor, ogórek, sos vinegret)
  • SAŁATKA WIEJSKA BIESIADA (mix sałat z boczkiem, jajkiem, młoda cebulka, pomidor, rzodkiewka, sos 1000 wysp)
  • SAŁATKA CEZAR (sałata rzymska, ogórek, pomidor, grzanki, tarty parmezan, pierś z kurczaka, sos śmietanowy)
  • SAŁATKA” BALSAMICO”(mix sałat, prażony słonecznik i dynia, kurczak w zalewie balsamicznej, pomidor, ogórek świeży)
  • SAŁATKA ALA GENOVA (makaron kolorowy penne, sos pesto, kurczak pieczony, kiełki słonecznika)
  • SAŁATKA „GRUSZKA WE FRANCJI”(mix sałat, orzech włoski, gruszka, ser brie, suszone pomidory, oliwa z oliwek)
  • SAŁATKA” ZIELONA KOZA” (mix różnych sałat, czerwona papryka, ser kozi dojrzewający, gruszka pokrojona w kostkę, sos balsamiczny, prażony sezam)
  • SAŁATKA Z PIECZONĄ KACZKĄ ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKA ,NA MIXSIE SAŁAT
  • SAŁATKA „FARFALLE VEGA (makaron kokardki, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos włoski, parmezan, zioła)
  • SAŁATKA „FARFALLE „(makaron kokardki, kurczak, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos)
  • SAŁATKA Z RZODKIEWKĄ ,OGÓRKIEM ZIELONYM I SZCZYPIORKIEM Z DODATKIEM MAKARONU. KOKARDKI,SZYNKI ,MAJONEZU
  • SAŁATKA „SELEROWE SZALEŃSTWO” (seler konserwowy, szynka, kukurydza, jajka, majonez)
  • SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM (tuńczyk, kukurydza, fasola czerwona, ser żółty, majonez)
  • SAŁATKA POLSKA (jajko, pieczarki konserwowe, czerwona cebula, fasola czerwona, groszek, kukurydza, ser żółty, majonez)
  • SAŁATKA „KRABOWA” (ogórek, rzodkiewka, koperek, surimi, makaron ryżowy, jogurt, przyprawy)
  • SAŁATKA Z KUSKUSEM I ŚWIEŻYM MIXEM SAŁAT Z WARZYWAMI
  • SAŁATKA OWOCOWA Z LEKKIM DRESSINGIEM JOGURTOWYM
  • SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW Z DODATKIEM POMARAŃCZY I ORZECHÓW WŁOSKICH Z DRESINGIEM NA BAZIE TAHINI
  • PATERA SERÓW (pleśniowe, brie, wędzone, dojrzewające, garnierowane winogronem, orzechami i warzywami)
  • PATERA RYB WĘDZONYCH (węgorz, łosoś, pstrąg, pikling, śledź, karmazyn )
  • PATERY MIĘS PIECZONYCH; (karczek pieczony w ziołach, schab ze śliwką lub morelą, szynka pieczona, rolada z boczku /rolada z indyka ze szpinakiem i serem)
  • PATERY WĘDLIN STAROPOLSKICH I PASZTETÓW (kiełbasa wiejska, kaszanka, pasztety z kaczki, drobiu, dziczyzny, kabanosy, szynka z kotła)
  • PATERY ROLADEK DROBIOWYCH (zawijanych ze szpinakiem, z suszonymi pomidorami, z serem i salami- garnierowane)
  • PATERY PIECZENI DO wyboru (z żurawiną, z suszonymi pomidorami, z papryką na ostro, orzechową, szpinakową)
  • PATERY ROLADEK FASZEROWANYCH DO WYBORU (pieczarkami, papryką, salami i peperoni przygotowanych z polędwicy wieprzowej)
  • PATERY ŁOSOSIA WĘDZONEGO NA ZIMNO (z pieprzem cytrynowym, z czosnkiem niedzwiedzim i łososiem dzikim)
  • CARPACCIO WOŁOWE Z PARMEZANEM I KAPARAMI
  • HUMMUS
  • Z ZIELONEGO GROSZKU
  • Z PIECZONEJ CUKINII
  • Z PIECZONEJ PAPRYKI
  • SALSA POMIDOROWA
  • SALSA Z AVOCADO I KOLENDRY
  • PESTO ALLA GENOVESE-Z PIECZONEJ MARCHWI
  • PANNACOTTA Z MALINAMI
  • KREM BRULEE
  • JAKBŁOWA RABSODIA Z SERKIEM MASCARPONE
  • DESER KREMOWO-BISZKOPTOWY
  • SERNIK NA ZIMNO Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
  • BEZOWY DESER KRÓWKOWO-KARMELOWY
  • MUS WANILIOWY
  • MUS CZEKOLADOWY
  • MUS BANANOWY
  • MUS MALINOWY
  • GALARETKA Z OWOCAMI
  • PUDDING CZEKOLADOWY
  • MINI ZAPIEKANE CZEKOLADOWE RISOTTO Z PŁATKAMI JAGLANYMI I WIÓRKAMI KOKOSOWYMI
  • SERNIK
  • JABŁECZNIK
  • OWOCOWE Z GALARETKĄ
  • TOFFI
  • RAFAELLO
  • ORZECHOWIEC
  • TIRAMISU
  • MAKOWIEC
  • FIRMOWE
  • DROŻDZOWE
  • PIERNIK
  • MAZUREK
  • MINI PTYSIE
  • MINI EKLERKI
  • MINI PĄCZKI
  • MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MARMOLADĄ
  • MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MAKIEM
  • MINI ROGALIKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM
  • MINI DROŻDZÓWKI
  • KOKOSANKI
  • MINI BABECZKI Z OWOCAMI
  • MINI SERNICZKI Z TOFU (WEGAŃSKO-BEZGLUTENOWE)
Share This